banner website cut.jpg

Masterclass

Kwaliteit

PRAKTISCH

noun_Location_1447947.png

Online

noun_people_2989920.png

Healthcare professionals

noun_Euro_1546770.png

€ 1120

noun_clock_1038794.png

Dinsdag 15:00

(10 modules over 10 weken)

noun_Calendar_2080527.png

02/06/2022 (Start nieuwe cursus)

noun_Language_2053725.png

EN (Ondersteuning van NL coach)

Overzicht Modules

Beheer concepten, methoden en tools om succesvolle projecten rond optimalisatie van kwaliteit te leiden en word een specialist in kwaliteitsverbetering.

Deze internationale masterclass biedt een goede basis in essentiële kennis voor het succesvol managen van kwaliteitsprojecten in de zorg. U maakt kennis met belangrijke kwaliteitsconcepten en -modellen en het fundamentele belang van nauwkeurige gegevensverzameling en -meting. U leert een dashboard ontwikkelen en gebruiken om prestaties te monitoren en verbetermogelijkheden te identificeren.

Meer info over de opleiding is te vinden op de website van IHLM

Meten en begrijpen van kwaliteit in de gezondheidszorg

Dit opleidingsonderdeel bevat 5 modules. Het biedt de essentiële kennis die nodig is voor het succesvol managen van kwaliteit in de gezondheidszorg. Het introduceert alle belangrijke kwaliteitsconcepten en -modellen en toont vervolgens het fundamentele belang van een nauwkeurige gegevensverzameling en -meting. U leert een kwaliteitsdashboard te maken voor een afdeling en hoe dit dashboard te gebruiken om prestaties te monitoren en verbetermogelijkheden te identificeren.

Verbeteren van de kwaliteit in de gezondheidszorg

Het tweede opleidingsonderdeel bevat ook 5 modules. Het bouwt voort op de fundamenten die tijdens het eerste opleidingsonderdeel toegelicht werden. U leert meer geavanceerde vaardigheden, inclusief het gebruik van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens als basis voor het identificeren van verbetermogelijkheden en ideeën voor veranderingen . In dit opleidingsonderdeel leert u om te gaan met de vele uitdagingen die gepaard gaan met het leiden van succesvolle verbeterprojecten en hoe u barrières kan overwinnen bij de implementatie van succesvolle verandering in een zorgorganisatie. 

In samenwerking met

ihlm-main-logo.png