banner website cut.jpg

Opleidingen

Masterclasses voor healthcare professionals met een interesse in verschillende actuele onderwerpen die relevant zijn voor de gezondheidssector van vandaag en morgen.

Piles of Books

Specifieke Onderwerpen

THE Institute biedt een waaier aan relevante en specifiek uitgewerkte onderwerpen aan, waarbij zowel uitgebreide theorie en toegepaste praktijk aan bod komen 

Professor with Students

Experts als Docenten

THE Institute zoekt voor elk onderwerp een absolute expert als docent. Deze grote namen uit de sector staan garant voor excellente en interessante opleidingssessies

Image by Gabriel Crismariu

Volledig Aanpasbaar

De wensen en noden van elke organisatie zijn anders, daarom kan u bij THE Institute kiezen uit een reeks vaste opleidingen of een volledig op maat gemaakt programma, waarin we een aangepast curriculum samenstellen.

Vast Curriculum

Op Maat

THE Institute organiseert een aantal modules

– een vast curriculum – die gebundeld kunnen worden in een reeks van Masterclasses. Daarnaast kunnen deze ook als afzonderlijke sessies georganiseerd worden. 

Voor bepaalde doelgroepen ontwikkelt THE Institute opleidingen op maat, en betrekt hierin haar breed netwerk van experten. Deze opleidingen worden in samenspraak met u volledig uitgewerkt.  

Hospital Employees

Masterclass
Management & Leadership

Krijg meer inzichten in de verschillende aspecten van ziekenhuismanagement met de juiste basisprincipes van zakelijk leiderschap en bouw mee aan een betere zorg.

Hospital Employees

Masterclass
ICD-10-BE

Om de patiënten uit uw ziekenhuis de beste zorg te kunnen geven, is het noodzakelijk dat de processen kunnen worden geanalyseerd. Deze analyses kunnen pas van start gaan als de behandelde pathologie is omgezet naar code.

Hospital Employees

Masterclass

Kwaliteit

Beheer concepten, methoden en tools om succesvolle projecten rond optimalisatie van kwaliteit te leiden en word een specialist in kwaliteitsverbetering.

Hospital Employees

Bijscholingen
Medische Registratie

Om zorg te optimaliseren is het van belang de administratie van medische gegevens op uniforme wijze te laten gebeuren. Ook het belang van gegevensverzameling en

-beheer in databanken neemt toe.

Referenties

75223843_553011355476583_865785628285573

Masterclass Management en Leiderschap

AZ Damiaan Oostende - 2019-2020

Leidinggevende artsen hebben een curriculum gevolgd van 5 onderwerpen met voor elk thema een dubbele sessie. De expert trainers brachten theoretische concepten toegepast op zeer concrete cases en implementatie voorstellen.  De Thema's strategie, human resources, financiële aspecten, innovatie en kwaliteit kwamen hier aan bod. 

MicrosoftTeams-image (10).png

Tijdens deze Coronaproof versie (combinatie klassikaal en virtueel) volgden leidinggevende artsen dubbele sessies rond 5  onderwerpen. Theoretische concepten werden toegepast op concrete cases met implementatie voorstellen.  De Thema's strategie, human resources, financiële aspecten, innovatie en kwaliteit kwamen hier aan bod. Deze opleiding werd erkend voor accreditatie en gesteund door de KMO portefeuille van VLAIO .

Masterclass Management en Leiderschap

AZ Sint Jan Brugge & AZ Sint Lucas Brugge 2020

DSC03541.JPG

Strategische en operationele uitdagingen bij infectiebeheersing - 2019 (Op maat gemaakt)

THE Institute en Hict organiseerden een dagopleiding voor een groep van 10 zorgprofessionals uit Saoedi-Arabië . De trainees zagen meerdere aspecten van strategie en operatie voor uitdagingen van infectiebeheersing in zorginstellingen, de specifieke  inhoud omvatte gezondheidseconomie, change management en technologie voor de strijd tegen Corona virussen.

kmo.png

THE Institute is erkend als geaccrediteerde opleidingsinstelling voor de Belgische markt. Voor de Vlaamse markt kunnen KMO’s beroep doen op de KMO portefeuille van de Vlaamse gemeenschap (VLAIO)