top of page
Zoeken

THE Institute op Kwaliteit Blijft en Leeft 2020-21

Op donderdag 10 september 2020 zal THE Institute via haar partner Hict deelnemen aan de eerste Kwaliteit Blijft en Leeft virtuele conferentie.

Kwaliteit blijft en leeft 2020•2021 is een cyclus van drie innovatieve virtuele conferenties (VICO) voor de zorgsector. Het is een initiatief van GZA en ZNA met de steun van Zorgnet-Icuro. Deze cyclus maakt gebruik van innovatieve formats, zowel naar de vorm van de conferenties als naar de manier waarop deelnemers kunnen participeren.


De virtuele conferenties brengen know-how en ervaring bij elkaar, en plaatsen visie, wetenschappelijk onderzoek, implementaties en realisaties uit binnen- en buitenland op de voorgrond. Het finale doel hiervan is de zorg als totaalervaring voor de patiënt naar een hoger niveau te tillen.


Kwaliteit blijft en leeft 2020•2021 is een digitaal forum waar zowel keynote lezingen als praktijkgevallen gebracht worden, en waar deelnemers kennis en expertise kunnen verdiepen en verbreden tijdens parallelle tracks. Discussies tijdens deze tracks leveren input voor paneldiscussies met experten.


Lees hier meer!


62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page