top of page
banner website cut.jpg

Workshop

Generatieve AI in de gezondheidszorg

PRAKTISCH

noun_Location_1447947.png

On-site

noun_people_2989920.png

Executives in healthcare

noun_Euro_1546770.png

Op aanvraag

noun_clock_1038794.png

In overleg

noun_Calendar_2080527.png

In overleg

noun_Language_2053725.png

NL/EN

Overzicht

Het doel van de workshops is een introductie te geven in Generatieve AI in de gezondheidszorg.

 

Het is de bedoeling te begrijpen wat generatieve AI kan betekenen binnen een specifieke context in de zorg, te begrijpen hoe het kan helpen bij strategische keuzes en prioriteiten te stellen in lijn met de visie van de organisatie.  

THE Institute biedt met deze workshops een op maat gemaakte, concrete en onmiddellijk toepasbare opleiding in een begrijpbare taal.

INSPIRATIESESSIE

Inspiratieve sessie

In de inspiratiesessie leggen we de basis voor een gedeeld begrip van generatieve AI en een kader waarbinnen de deelnemers kunnen werken voor het definiëren van een generatieve AI strategie.

Op het einde van de sessie hebben de deelnemers een idee van wat generatieve AI is, wat het voor hun organisatie kan betekenen en hoe ze concreet aan de slag kunnen gaan binnen de organisatie. 

Generatieve AI in de zorgorganisatie

Tijdens de eerste module gaan we hands-on aan de slag met deelnemers en bekijken we use cases binnen de eigen organisatie, incl. evaluatie en start van prioritering.

Op het einde van de module hebben de deelnemers een concreet zicht op use cases voor generatieve AI in hun organisatie, incl de basis voor een brede generatieve AI strategie. 

SESSIE 1

Generatieve AI in actie
 

In de tweede module leggen we de focus op Proof of concept. Voor enkele vaak terugkerende concepten, bouwen we een ruw prototype om te bewijzen wat de mogelijkheden (niet) zijn.

Op het einde hebben de deelnemers een beter begrip van de exacte mogelijkeden van generatieve AI binnen hun use cases.

SESSIE 2

Risico's, valkuilen &
volgende stappen

De laatste module is gericht op de volgende stappen voor de deelnemers, rekening houden met belangrijke valkuilen en risico's.

Op het einde nemen de deelnemers concrete volgende stappen mee om met de besporken use case aan de slag te gaan. Men kan de valkuilen en risico's goed inschatten en weet hoe de kan op succes gemaximaliseerd kan worden. 

SESSIE 3

De inspiratiesessie kan als een losstaande informatieve sessie geboekt worden.

Het is ook mogelijk een begeleidingstraject of design sprint aan te vragen op maat van uw organisatie. 

bottom of page