top of page
banner website cut.jpg

Het samenbrengen van communities of professionals rond een bepaald vraagstuk of thema. THE Institute helpt u bij het bespreken van uw doelstelling met het event, uittekenen van het onderwerp, de vorm en de organisatie van het event, benaderen van de beoogde community, en de evaluatie en nazorg.

Evenementen

Image by Jo Szczepanska

Workshops

THE Institute brengt in beperkte schaal mensen samen rond een specifiek zorggerelateerd thema, met als doel een antwoord te bieden op een bepaald professioneel vraagstuk. 

Image by britt gaiser

Events

De organisatie van een ruimer programma (round tables, keynotes, etc.). Deze events focusen zich meestal rond een specifieke doelgroep om zo een community samen te brengen.

Image by CHUTTERSNAP

Conferenties

Een groot opgezet geheel, waarbij verschillende zorggerelateerde programma's besproken en toegelicht worden, vaak  gecombineerd met een academisch/wetenschappelijk luik.  

AdobeStock_81582919.jpeg

Hybride
Events

Een inspirerend (zorg)event dat zowel digitaal als fysiek bijgewoond kan worden en nadien opnieuw te bekijken is. Nuttig en noodzakelijk in Corona-tijden of voor moeilijk bereikbare doelgroepen.

seminarie.jpg

Avondseminarie

SNOMED CT: Wat betekent de implementatie ervan in de praktijk?

seminarie.jpg

Avondseminarie

Generatieve AI in de gezondheidszorg: wat kan het écht betekenen voor uw organisatie?

symposium_savethedate2.jpg

Symposium
Samen Digitaal

Samen digitaal - impact van digitale innovatie op de zorg.

Dinsdag 14 november 2023

Clean-Rooms-Mini-Symposium-2024.png

Symposium
Cleanroom van 2026

Bereid je cleanroom voor 2026 voor aan de hand van cases en ervaringen van experten en voldoe aan de nieuwe richtlijnen van 2026

Referenties

ester-symp.jpg

Samen in Actie
Hybride Zorgsymposium

THE Institute en Patient Empowerment sloegen de handen in elkaar en organiseerden in het najaar van 2022 de tweede editie van het zorgsymposium 'Samen in Actie'. Het hybride zorgsymposium liet tal van sprekers aan het woord, gaf tips en tricks aan geïnteresseerden en liet ruimte voor vragen en debat.

8.jpeg

Samen naar Morgen
Digitaal Zorgsymposium

In samenwerking met de vzw Patient Empowerment organiseerde THE Institute in het najaar van 2021 het digitale zorgsymposium Samen naar Morgen. Dit hybride event liet een uitgebreide waaier aan patiënten, ervaringsdeskundigen en medische professionals aan het woord rond het thema patiëntenparticipatie. Deelnemers konden het event digitaal volgen en onze sponsors werden uitgenodigd om ter plaatse te volgen.

Untitled-1.jpg

Cegeka - Healthcare event 

Dierentuin Antwerpen - 2016

Het thema rond shared communities is een actueel thema in de gezondheidssector.  Er bestaat vandaag een nood aan informatie uitwisseling en toelichting bij dit concept, aan de verschillende spelers in de zorg, op de eerste plaats de ziekenhuizen.  Cegeka reikt een aantal oplossingen rond dit concept aan. THE Institute heeft deze event mede georganiseerd met als doelgroep de ziekenhuizen.

MicrosoftTeams-image (7).png

Abbott Diagnostics - Conferentie

Future Trends in Laboratory Development - 2016

THE Institute voerde de studie uit, contacteerde de stakeholders en stond in voor de organisatie van het event rond de actuele topics in laboratorium innovatie. Het event bestond uit round tables met experts, die in discussie gingen over een bepaald onderwerp, de resultaten van de round tables en een avondconferentie voor laboratorium professionals, inclusief een key note speaker en een afsluitend diner.

bottom of page