top of page
banner website cut.jpg

Projecten

De ambitie van THE Institute is om projecten op te zetten en te initiëren, waarbij een kennisdelend karakter centraal staat.  Samen met de leden, de experten en externe partijen kunnen projecten worden opgezet met een louter privaat, public of gemengd karakter. 

Onderzoek

THE Institute kan meewerken aan onderzoeksprogramma’s en daarin de kennisdelende partij zijn. Voor private organisaties, kunnen projecten m.b.t. uitwerken van specifieke kennisdelende programma’s een project vormen.

Studiereizen, bezoeken en ontmoetingen binnen de sector

THE Institute organiseert, inhoudelijk en organisatorisch, deze activiteiten voor haar leden en partners. Met inhoudelijke kennis van zaken kunnen deze initiatieven efficiënt worden opgezet. Vanuit het netwerk rond de leden kunnen dan ook de juiste contacten worden gelegd om inhoudelijke meerwaarde aan deze intiatieven te geven.

Image by Floriane Vita

Referenties

MicrosoftTeams-image (5).png

Study Tour

New Orleans - 2013

THE Institute organiseerde een kennis en trainingsprogramma voor C-level executives in de Belgische ziekenhuizensector, om hen voor te bereiden op het omgaan met ingrijpende maatschappelijke uitdagingen. De studietrip naar New Orleans en HIMSS 13 was een in-the-field sessie van dit programma. Hier konden ze peers ontmoeten en de aanpak na en impact van Orkaan Katrina met eigen ogen zien.

bottom of page