top of page
banner website cut.jpg

Uitwisselingen

THE Institute biedt een exclusief uitwisselingsprogramma aan waarbij Excutives en Leidinggevende zorgenverstrekkers binnen een internationale context  aan een uitgebreid  uitwisselingsprogramma kunnen deelnemen.

Internationale uitwisselingprogramma's

Het doel is om een combinatie aan te bieden met o.a.:

  • Een aantal masterclasses

  • Een ‘stage’ in een ziekenhuis bij een coach met gelijkaardige functie

  • Een actie gedreven plan bij beëindiging van de opleiding en stage

  • Opvolging via telewerk tussen coach en coaché

  • Wederbezoek van de coach aan het ziekenhuis van de coaché en evaluatie/lessons learned van de actielijst en uitwisseling.

Voor dit programma kiezen we een land of regio van bestemming op maat, en nemen onze leden vaak de rol van coach op zich. Deze programma's kunnen volledig op maat worden uitgewerkt.

Image by Amy Hirschi

Referenties

1635948139982.jpg

Investissement Quebec & DGQB 
Custom made uitwisselingsprogramma

In 2021 organiseerde THE Institute een custom made uitwisselingsprogramma voor Investissement Quebec en Délégation générale du Québec à Bruxelles (DGQB). Het doel was om een delegatie van 5 innovatieve gezondheidsbedrijven een introductie tot de Belgische en Nederlandse zorgsystemen te geven. Tijdens deze trip werden 4 Belgische en Nederlandse ziekenhuizen bezocht.  Op die manier kregen ze inzicht in beide zorgsystemen en werden nuttige contacten gelegd in kader van marktintroductie.

Image by Rubén Bagüés

Sandprint Uitwisselingsprogramma

Saoedi Arabië - 2013

Sandprint is een uitwisselingsprogramma, tussen Saoedi-Arabische ziekenhuizen en West-Europese zorgfaciliteiten, ontworpen door THE Institute en Hict. Dit uitgewerkt uitwisselingprogramma werd gerealiseerd in opdracht van Janssens Pharmaceutical.

bottom of page