top of page
Zoeken

Dr. Ilke Montag, nieuwe voorzitter van THE Institute

Met ingang van 01/09/2022 neemt Dr. Ilke Montag het voorzitterschap over van Dr. Dries Tant.


Dr. Montag evolueerde als arts nucleaire geneeskunde van stagiaire naar staflid, medisch diensthoofd, adjunct-hoofdarts tot hoofdarts. Haar interesse reikte verder buiten de muren van het ziekenhuis en de maatschappelijke context werd een uitdaging. Ze werd lid van verschillende bestuursorganen en ontwikkelde haar expertise verder rond ondernemerschap en coaching.


“We staan als gezondheidszorgsysteem voor een Moonshot waarbij alle betrokken partijen (zorgvragers, zorgverleners, industrie en overheden) gaan moeten samenwerken om dit tot een succesverhaal te maken. Ik hoop dat THE Institute ook één van de katalysatoren kan en mag zijn en dit kan realiseren door over de nu nog bestaande zorglijnen en te hoge muren opleidingen aan te bieden. Als ik durf dromen: ‘waarom ook niet eens een patiënt die zorgverleners een opleiding geeft’. ‘Never Judge a Man until You Have Walked in His Shoes’. Het kan het wederzijdse respect alléén maar doen toenemen.”

- Dr. Ilke Montag-


THE Institute is een non-profit organisatie met als doel ervaring, kennis en expertise te delen en activiteiten binnen de gezondheidssector te organiseren. Dit alles onder de vorm van opleidingen, uitwisselingen, congresorganisatie en op maat uitgewerkte projecten. Daarnaast beoogt THE Institute ook het uitbouwen van communities om deze kennisuitwisseling te bestendigen. Meer informatie kan je vinden op www.t-h-e-institute.org .


We bedanken Dr. Dries Tant voor de samenwerking van de voorbije jaren. Onder zijn voorzitterschap is THE Institute gegroeid tot een mature, kennisdelende organisatie binnen de gezondheidssector. We hebben de ambitie met de nieuwe voorzitter deze groei en rol van THE Institute verder te bestendigen.We kijken uit naar de toekomstige samenwerking met Dr. Ilke Montag om, in samenwerking met de managing consultant en het bestuur, de uitbreiding van ons aanbod en rol in de gezondheidsmarkt te laten evolueren.


Meer informatie: Jan Demey, lid Raad van Bestuur THE Institute vzw: info@t-h-e-institute.org370 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page