top of page
Zoeken

Samenwerking THE Institute & The Decision Institute


The Decision Institute en THE Institute gaan samenwerken als expertise-gedreven én innovatieve opleidingscentra m.b.t. Value-Based Healthcare (VBHC).


The Decision Institute en THE Institute gaan nauw samenwerken. Op korte termijn zal dit leiden tot het uitbreiden van het aanbod Value-Based Healthcare Opleidingen. De gezondheidssector is wereldwijd aan het veranderen, waarbij de focus terecht verschuift naar meer waardecreatie voor zorgvragers en hun omgeving. Hiervoor hebben we nood aan vernieuwde zorgmodellen op maat van de zorgvrager. Om dit te realiseren zijn opleidingen en kennisoverdracht van cruciaal belang.


THE Institute, een non-profit organisatie voor kennisdeling, gespecialiseerd in de gezondheidssector, gaat hiervoor een ambitieus partnerschap aan met The Decision Institute. Door het partnerschap gaan we de samenwerking aan met dé toonaangevende Europese instelling voor VBHC opleidingen, onder leiding van Prof. Dr. Fred van Eenennaam, afgestemd op de filosofie van Prof. Michael Porter, grondlegger van VBHC.


The Institute wil op deze manier het zorgmodel voor waardecreatie in de gezondheidszorg verder helpen uitbouwen in Vlaanderen. Naast samenwerking voor de opleidingen zal THE Institute ook instaan voor het aanbieden van deze opleidingen in het Frans (zowel online als on-site) en het organiseren van deze opleidingen op locatie voor onze klanten in het Midden Oosten.


Geïnteresseerd in onze Value-Based Healthcare opleidingen? Bekijk nu ons aanbod!49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page