top of page
Zoeken

Recap: Samen naar Morgen | Digitaal Zorgsymposium


Na maanden voorbereiding kon op dinsdag 26 oktober het digitale zorgsymposium Samen naar Morgen doorgaan. In samenwerking met de vzw Patient Empowerment brachten we een mooie verzameling aan patiënten, ervaringsdeskundigen en medische professionals samen rond het onderwerp patiëntenparticipatie.


Gezien de huidige omstandigheden kozen we voor optimale veiligheid en besloten we er een hybride event van te maken. Deelnemers konden online deelnemen en op verschillende momenten naar wens schakelen tussen parallelle sessies. Daarnaast gaven we onze sponsors de mogelijkheid om fysiek aanwezig te zijn, zodat zij tijdens en na het event gedachten konden uitwisselen met de sprekers en de organisatie. Het digitale aspect was echter geen rem op de interactiviteit van het event. Via een bemande chatfunctie konden deelnemers vragen insturen over specifieke presentaties die tijdens twee discussiemomenten besproken werden door de relevante sprekers.


Aangezien we opteerden voor een gestreamd event is het mogelijk om de presentaties opnieuw te bekijken. Stream 1 (het hoofdpodium) is te bekijken via volgende link en Stream 2 ( de parallelle sessies van Ann Li, Wendy Van de Velde & Delphine Eeckhout en Dorien Segers) is hier te bekijken, de eerste presentatie begint rond minuut 39.


Het programma van het symposium is uiteraard nog steeds terug te vinden op de website!


Tijdens het symposium konden we rekenen op de muzikale ondersteuning van Marc Borms en An Staels van [in]sane, van de visuele intermezzo’s van cartoonist Arnulf en uiteraard van de technische en praktische ondersteuning en de vanue van RodeBol Events.


Vanuit THE Institute en onze partner Patient Empowerment vzw bedanken we graag nogmaals alle enthousiaste aanwezigen en onze passionele sprekers en moderators.

41 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page